Home » Osnove » Moji radovi i razmišljanja » Zahvalnica za donacije i pomoć

Zahvalnica za donacije i pomoć

Ovaj dvonedeljni članak neće se baviti usko problematikom vožnje bicikala, ili mehanike. Red je da se zahvalim svim ljudima koji su pomogli i koji pomažu da ovaj sajt, kao i cela Bike Gremlin priča postanu i ostanu ono što jesu – mesto za dobre informacije, tutorijale i nove eksperimente.

Hvala svima na pohvalama i ohrabrenjima, kao i na konstruktivnim kritikama, pošto one dovode do unapređenja.

Svima koji pomažu preko linka za Pay Pal donacije mislim da bi bilo korektno reći da se taj novac koristi na sledeće načine:

  • Nabavka knjiga o mehanici bicikala i pohađanje kurseva i seminara – kako tehnologija napreduje, važno je hvatati korak i učiti nove stvari. Stečeno znanje i iskustvo delim na bikegremlin sajtu i Youtube kanalu, na (trudim se) pregledan i sistematičan način, kako bi svima mogli biti od koristi.
  • Nabavka materijala za testove i eksperimente – o čemu ću pisati opširnije u posebnim člancima koji slede. Između ostalog, u planu je saradnja sa Fakultetom tehničkih nauka u Novom Sadu, za početak na temu ispitivanja kvaliteta i dugotrajnosti različitih vrsta mazivih masti za ležajeve bicikala.
  • Nabavka alata za rad na biciklima, kao i opreme za snimanje Youtube videa.

Objaviću posebne članke za projekte i eksperimente, sa rezultatima. Ja ovo volim da radim (i servis, i sajt i Youtube kanal), ali svaka pomoć je više nego dobrodošla – omogućava da se puno brže i lakše izvede sve što je planirano.  🙂

Unapred hvala za svaki savet, konstruktivnu kritiku, ili predlog za unapređenje.

Relja Novović

Komentiraj

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Google izbor sadržaja: