Pay Pal donacija 1$

Zahvalnica za donacije i pomoć

Ažurirano: 09/11/2018.

Ovaj dvonedeljni članak neće se baviti usko problematikom vožnje bicikala, ili mehanike. Red je da se zahvalim svim ljudima koji su pomogli i koji pomažu da ovaj sajt, kao i cela Bike Gremlin priča postanu i ostanu ono što jesu – mesto za dobre informacije, tutorijale i nove eksperimente.

Hvala svima na pohvalama i ohrabrenjima, kao i na konstruktivnim kritikama, pošto one dovode do unapređenja.

Svima koji pomažu preko linka za Pay Pal donacije mislim da bi bilo korektno reći da se taj novac koristi na sledeće načine:

  • Nabavka knjiga o mehanici bicikala i pohađanje kurseva i seminara – kako tehnologija napreduje, važno je hvatati korak i učiti nove stvari. Stečeno znanje i iskustvo delim na bikegremlin sajtu i Youtube kanalu, na (trudim se) pregledan i sistematičan način, kako bi svima mogli biti od koristi.
  • Nabavka materijala za testove i eksperimente – o čemu ću pisati opširnije u posebnim člancima koji slede. Između ostalog, u planu je saradnja sa Fakultetom tehničkih nauka u Novom Sadu, za početak na temu ispitivanja kvaliteta i dugotrajnosti različitih vrsta mazivih masti za ležajeve bicikala.
  • Nabavka alata za rad na biciklima, kao i opreme za snimanje Youtube videa.

Objaviću posebne članke za projekte i eksperimente, sa rezultatima. Ja ovo volim da radim (i servis, i sajt i Youtube kanal), ali svaka pomoć je više nego dobrodošla – omogućava da se puno brže i lakše izvede sve što je planirano.  🙂

Unapred hvala za svaki savet, konstruktivnu kritiku, ili predlog za unapređenje.

Relja Novović

Podeli ovaj članak...

Komentiraj